Daar is hij dan, onze nieuwe website!

Bericht van de Voorzitter

Je kijkt nu naar onze nieuwe website! Zoals je ziet heeft hij een mooi nieuw uiterlijk gekregen. Maar hij is ook technisch weer helemaal bij de tijd! Vanuit het bestuur, hulp van leden en externe ondersteuning is de site tot stand gekomen en we zijn daar gelukkig mee. We hebben gebruik kunnen maken door de sluiting van de Sterrenwacht vanwege Covid-19. Gedurende de lockdown waren immers geen rondleidingen mogelijk vanwege de beperkte ruimte in ons pand. Zoom-bijeenkomsten en zoomlezingen zijn ontwikkeld en zo is ook de vernieuwing van de website ter hand genomen.

Na vele jaren trouwe dienst was de EWSK website aan vernieuwing toe. We hebben de site vernieuwd met informatie en foto’s. Ruimte voor een woordje van de voorzitter en of gewone mededelingen. zoals: De Sterrenwacht wacht op versoepelingen van de richtlijnen, om u weer te kunnen ontvangen.

Op naar de Open Monumentendag!

En nu maar hopen dat het coronavirus ons allen niet nog een keer overkomt en voor de voeten loopt. Als alles blijft zoals we nu denken, kunnen we straks met de Open Monumentendag in september onze publieksfunctie weer vervullen. Dit natuurlijk onder de voorwaarde dat de meeste RIVM-maatregelen zijn vervallen, want daar gaan we van uit.

Met een beetje geluk kan er in september 2021 weer veel meer. We zijn benieuwd en verheugen ons er nu al op om onze bezoekers weer te mogen ontvangen. Kleine groepen het liefste tijdens de openstellingen, grotere groepen (10 personen of meer) op afspraak. Gebruik ons Aanvraagformulier als u interesse heeft in een bezoek.

U begrijpt dat we het fijn vinden dat de nieuwe website inmiddels in de lucht is. De agenda passen we natuurlijk regelmatig aan zodat die “up to date” blijft.

We verheugen ons erop iedereen weer te zien en te spreken op de dagen dat we open zijn; hopelijk tot dan!

Namens bestuur en leden van de EWSK,
Wout Nordt.